Onnittelut 60 vuotiaalle naiselle suomi

onnittelut 60 vuotiaalle naiselle suomi

puisto." "Onnea, onnea valtavasti, pitkälle tulevaisuuteen asti!" "Elämän kukat ja riemun ruusut kestävät vain hetken, sydän puhdas ja mieli vakaa kestä elämän retken!". Ruusunpunaisilla kukkasilla tahdomme sua tervehtä. Tikka lentä kauniin kaaren, viidenkympin pisteet saaden. Kuva yllä, designed by Freepik. Vain onnittelulaulut helkkä, kun koko ilta on juhlaa pelkkä! Tapahtukoon muutos kohti parempaa, maun jalostamiseksi." - Baltasar Gracian "Mikä ikäni onkaan? Merkkipäivän kukat kukkii, puhelimen soitot tukkii. On taasen vuosi nyt kulunut sinunkin iässäs.

Onnittelut 60 vuotiaalle naiselle suomi - 60-v.mimmille

Onnea olkoon tulvillaan juhlapäiväsi tä, sillä kauniit hetket eivät koskaan unohduksiin. Tänän onnen aurinko iloisesti loistaa. Soma päivä, kaunis kultapaiste, terveiseni sulle lähetän." - Aleksis Kivi "Koska tulee ihminen aikuiseksi? Et enä heikko, pikku veikko. Vasta vanhana käsitin että ne kuuluivat yhteen, edellyttivät toisiaan." - Eila Pennanen "Hallussas varmaan on nuoruuden taika, kun pysty ei sinuun vuodet, ei aika!" "Elämä on rohkeaa seikkailua tai tyhjyyttä. Tulevia vuosia  kiireettä vietä, edessä vielä  on mukavaa tietä. Olkoon kauniita hetkiä tulvillaan tämä hetki ja tulevaisuus * Olkoon onni osanasi elämäsi retkellä. Yrjö Jylhä "Olkoon onni omanasi, päivänpaiste seuranasi." "Äläkä sitten korjaile ryppyjäni, niitä pitä kauan ansaita." - Anna Magnani valokuvaajalle "Hyvä on ollut elosi matka, samassa tahdissa edelleen jatka." "Jos mulla olis onnenseula ja oikein pitkä parsinneula, niin onnen sulle seuloisin ja onnenpussin. Tänän ilon päivä on, kun sinua onnitella saan. Tiimalaisin hiekka kierii, vuodet vuotten perän vierii.

Onnittelut 60 vuotiaalle naiselle suomi - Onnittele syntymäpäiväsankaria runolla

Parahinta onnea aamu tämä tuokoon, päivä vielä runsahammin sitä sulle suokoon. Monen monen tähtösen, soisin loistavan. Hymyä huuleen ja mieli kattoon, älä periksi anna, litisty mattoon. On monta tietä maailmassa, jokainen vie jonnekin. Kauneimmat kukkaset synttärisankarille annan." "Ei juhlariemua aina riitä ja kukista kauneinkin kuihtuu pois. Hyvä on elämä elämällä oppia aina. Kun alkaa olla kyllin vanha, uskaltaa olla nuori. Onnen kukkasen kauniin taitan, mielin lämpimin sinulle laitan. Entä onko mielessäs tunne tuo, kun kasteruoho kutitti jalkaa? Muttei sulla askel paina, yhtä nuorekas oot aina! Kukkaset tässä nyökkävät syvän sinulle, juhlitulle!" "Suokoon elämä sinulle kauneintaan! Kun ne kaikki palaa, puhalla ja toivo salaa: paljon onnen hetkiä ja iloisia retkiä." "Nyt on vuoros tutustua elon suureen taikaan; aurinko on kirkkaimmillaan keskipäivän aikaan." "Seitsemäntoista vaan on vuotta harteillaan. Vänligen ta emot vårt djupaste och varmaste deltagande i denna svåra stund. Kulje tietäsi hymyillen sillä nyt olet aikuinen, anna hymylläs ymmärtä kuinka ihana on elämä tä! Onnea ja iloa, tuhat sataa kiloa. Tillåt mig att framföra mina djupaste kondoleanser med anledning av denna sorgens dag. Sinulle me toivomme, päivänpaistetta tielle. Merkkipäivä riemukasta ja paljon, paljon onnea! Taidammehan elä vuosia vielä, hyvinkin huikeasti viisi ja kaksikymmentä, joka on aika kappale ajan tiellä." - Aleksis Kivi "Mutta ylistetty ollos, päivä koska elon kalleuden sain.

1 ajatellut “Onnittelut 60 vuotiaalle naiselle suomi”

Jätä Vastaus